alla hjärtans dag
thumbnail mobile

Fira alla hjärtans dag på restaurang Sturehof

Letar du efter en restaurang att boka bord på för alla hjärtans dag middag? Varmt välkommen till Sturehof. Den perfekta restaurangen att fira alla hjärtans dag på, med din partner eller med vännerna.

alla hjärtans dag på sturehof

Middag för alla typer av sällskap

Sturehof är en tidlös restaurang i hjärtat av Stockholm. Hit kommer du som vill avnjuta en högklassig kulinarisk upplevelse i en avslappnad, pulserande och varm miljö. Vår personal är några av Stockholms mest hängivna och erfarna. Så du är alltid i goda händer hos oss!

Vi välkomnar alla typer av sällskap att fira alla hjärtans dag hos oss. Du kan lika väl komma hit med kompisgänget som med din partner. Vi ser fram emot att vara med och göra din kväll minnesvärd!

alla hjärtans dag på sturehof
alla hjärtans dag på sturehof

Boka bord till den 14/2

Vill du boka bord på Sturehof till dem 14/2? Varmt välkommen att boka online via knappen nedan, mejla till info@sturehof.com eller ring till 08-440 57 30. Vi ses den på alla hjärtans dag!

Handla hem mat för en romantisk middag

Blir det att fira alla hjärtans dag i hemmets lugn i år? Det är ju väldigt trevligt det också. Som tur erbjuder vi alltid en alla hjärtans dag-kasse som du kan handla hem och njuta av med någon du tycker om. Handla den i vår onlinebutik eller kom in till butiken på Stureplan. Alla hjärtans dag-kassen säljs endast runt alla hjärtans dag.