thumbnail mobile

Fira jul med mat från Sturehof

År 2023 kan du njuta av en jul utan en massa måsten i köket som tar tid från julfirandet med familjen. Med Sturehofs julmat och julkasse får du hem ett klassiskt julbord förberett av kockarna på Sturehof. Än kan du inte handla årets julmat från oss, men prenumerera på vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig när det är dags!

En komplett julkasse förberedd av kockarna på Sturehof

I våra julkassar får du hem ett komplett julbord med alla de klassiska julsmakerna. Det mesta är helt förberett och tillagat av oss. Det enda du behöver göra är att koka potatis, steka köttbullar samt prinskorv och slutligen, lägga upp och servera!

Julkassarna finns för två eller fyra personer, är ni fler är det bara att beställa fler kassar. Om ni är fler än 10 personer som vill njuta av jul med mat från Sturehof? Mejla då till catering@sturehof.com så hjälper vi er.

Plocka ihop din egen julkasse

Vill du plocka ihop det som ser godast ut och sätta ihop din egen julkasse? Vi har ett brett sortiment av julmat med alltifrån olika sorters sill och lax, julskinka, prinskorv och såklart, Sturehofs köttbullar!

Få din julmat levererad hem direkt till din dörr

Du kan köpa vår julmat och julkasse i någon av våra butiker på Stureplan, Garnisonen eller Täby Centrum, men du kan även beställa hem julmaten direkt till din dörr. Vi levererar till innerstan, Lidingö, Solna, Enskede, Nacka, Täby, Tyresö, Hägersten och många fler orter! Faktum är att vi levererar i hela Storstockholm.

julmat
julmat
1/1

Julklappar för företag

Önskar ni beställa julklappar till kontoret? Goda presentlådor, presentkort eller varför inte ett julkasse alternativt en middagskasse? Köp våra färdiga paket eller skräddarsy det som passar just er. Kontakta oss på kundservice@sturehof.com för att planera era företagsjulklappar!

Vanliga frågor och svar

Frågor om maten:

Julkassen innehåller:
Inlagd sill
Norrøna matjessill
Senapssill
Äppel- och pepparrotssill
Sturehofs Skagenröra
Gravad lax
Hovmästarsås
Kallrökt lax, rökt hos Roslagsfisk
Rödbetssallad
Griljerad julskinka
Sturehofs senap
Janssons frestelse
Prinskorv på Durocgris
Sturehofs köttbullar
Potatis
Sivans julost
Sturehofs knäckebröd
Hasselnötspraliner

Julmat håller länge! Hållbarheten på produkterna i kassen varierar från 5 dagar till 2 månader. Du får med datummärkning på samtliga produkter i din beställning. Tänk på att vid öppnad förpackning påverkar bäst före datumet.

Våra julbord är packade för 2 personer eller för 4 personer, önskar du beställa mat för udda antal rekommenderar vi att beställa för ett högre antal, eller lägga till era favoriter av lösa produkter  

Majoriteten av maten i julbordet är färdiglagad och ska bara läggas upp på fat, tallrikar eller skålar. Det enda du gör själv är att steka köttbullar, prinskorv, koka potatis och värma Jansons frestelse.  

Julbordet är en fast produkt där vi ej har möjlighet att byta ut innehållet, du kan däremot alltid köpa till någon annan av våra produkter och komplettera din beställning med.  

Julbordet innehåller både gluten och laktos, för specifikt innehåll i varje produkt kan du läsa ”mer info” fliken på produkterna. Önskar du göra en special catering på julmat med specifikt innehåll så kan du maila till catering@sturehof.com

Vi erbjuder tyvärr inget vegetariskt julbord. Önskar ni göra en större förfrågan om vegetariska alternativ så kontakta catering@sturehof.com  

Traditionellt sett äter man sill, julskinka, julköttbullar, prinskorv, janssons frestelse och en hel del annat gott. I vår julkasse hittar du alla de viktigaste komponenterna för att lyckas med julbordet.

Frågor om beställningar:

Vår julmat levereras eller kan hämtas upp i butik från den 5/12 till den 23/12.

Sista beställningsdag för att förboka din julmat är den 18/12. Missar du den har vi självklart fullproppat med julmat i alla våra butiker, men vill du inte missa dina favoriter rekommenderar vi att förbeställa.

Om du önskar ändra något i din order så ta kontakt med kundserive@sturehof.com 

Det går bra att avboka hemleverans innan 18e december, därefter kan vi tyvärr inte göra ändringar. Önskar du hjälp med att ändra i din beställning kontaktar du kundservice@sturehof.com

Du kan avboka din beställning fram till den 18/12. Skicka ett mail till kundservice@sturehof.com så hjälper vi dig.

Vid upphämtning i butik går det bra att ändra dag förutsatt att det finns lagerplats för din beställning till en annan dag.  

 
Vid hemleverans går det bra att ändra dag på din beställning fram till 18/12, därefter har budfirmorna svårt att hantera förändringar i körschemat. Kontakta oss så undersöker vi saken kundservice@sturehof.com.

Önskar du komplettera din order gör du en ny beställning med det som du vill lägga till och anger sedan ordernummer i kommentarsfältet när du lägger din beställning. Dina ordrar kommer då att slås ihop vid upphämtning/leverans.  

Det går bra att betala med presentkort när du handlar vi våra fysiska butiker. Tyvärr fungerar inte presentkorten online just nu. 

Leveransfrågor:

Vi levererar julmat mellan den 5/12 till den 23/12. Vilken tid på dagen du vill få din leverans väljer du själv.

Om du inte är hemma när du beställt din mat kommer maten att levereras utanför dörren. Observera att vi inte ansvarar för maten när den lämnat budfirman. Se till att vara hemma dagen du förväntas få din leverans!  

Vid felleverans går det bra att ringa till 08-4405734, välj alternativ 4 för att komma i kontakt med e-handeln eller maila till kundservice@sturehof.com  

Under jul är det mycket trafik på vägarna. Våra budfirmor gör allt för att hinna fram till dig i tid. Har du frågor går det bra att kontakta budfirmorna direkt eller ringa oss så hjälper vi dig så gott vi kan. En del budfirmor skickar ut länk till dig som kund så du lätt kan se var den befinner sig.  

Har du valt Smart Delivery eller Gordon kan du spåra din beställning via deras tjänster som du fått information om via sms. Best Transport går inte att spåra live.