thumbnail mobile

Fira jul med julmat från Sturehof

I år kan du njuta av en jul utan en massa måsten i köket som tar tid från julfirandet med familjen. Med Sturehof Matmarknads julmat och julkasse får du hem ett klassiskt julbord förberett av kockarna på Sturehof.

En komplett julkasse förberedd av kockarna på Sturehof

I vår julkasse får du hem ett komplett julbord med alla de klassiska julsmakerna. Det mesta är helt förberett och tillagat av oss. Det enda du behöver göra är att steka köttbullar samt prinskorv och slutligen, lägga upp och servera!

Julkassen finns för två eller fyra personer, är ni fler är det bara att beställa fler kassar. Om ni är fler än 20 personer som vill njuta av jul med mat från Sturehof? Mejla då till catering@sturehof.com så hjälper vi er.

Upptäck ännu mer julmat i vår butik på Stureplan

Föredrar du att skapa din egen unika julkasse? Du är du varmt välkommen till vår butik på Stureplan. Där kommer våra hyllor och diskar vara fullspäckade med en mängd delikatesser som passar perfekt på ditt julbord. Dessutom, från den 15 december fram till julhelgen, kommer vi att arrangera en storslagen julmarknad utanför Sturehof och Sturehof Matmarknad. Välkommen!

Julmat från Sturehof Matmarknad
Julmat från Sturehof Matmarknad
Julmat från Sturehof Matmarknad
1/1

Julklappar för företag

Önskar ni beställa julklappar till kontoret? Goda presentlådor, presentkort eller varför inte ett julkasse alternativt en middagskasse? Köp våra färdiga paket eller skräddarsy det som passar just er. Kontakta oss på kundservice@sturehof.com för att planera era företagsjulklappar!

Vanliga frågor och svar

Frågor om maten:

Inlagd sill

Senapssill

Dill och västerbottenostssill

Sturehofs Skagenröra

Gravad lax

Hovmästarsås

Varmrökt lax, rökt hos Roslagsfisk

Dillmajonnäs

Rödbetssallad

Griljerad julskinka

Sturehofs senap

Janssons frestelse

Prinskorv på Durocgris

Sturehofs köttbullar

Sivans julost

Sturehofs knäckebröd­­

Hasselnötspraliner

Julmat håller länge! Hållbarheten på produkterna i kassen varierar från 5 dagar till 2 månader. Du får med datummärkning på samtliga produkter i din beställning. Tänk på att vid öppnad förpackning påverkar bäst före datumet.

Våra julbord är packade för 2 personer eller för 4 personer, önskar du beställa mat för udda antal rekommenderar vi att beställa för ett högre antal, eller kom förbi butiken på Stureplan 2 och plocka ihop era favoriter av lösa produkter  

Majoriteten av maten i julbordet är färdiglagad och ska bara läggas upp på fat, tallrikar eller skålar. Det enda du gör själv är att steka köttbullar, prinskorv, koka potatis och värma Jansons frestelse.  

Julbordet är en fast produkt där vi ej har möjlighet att byta ut innehållet, du kan däremot alltid komma in till vår butik på Stureplan och köpa till mer julmat för att komplettera din beställning.  

Julbordet innehåller både gluten och laktos, för specifikt innehåll i varje produkt kan du läsa ”mer info” fliken på produkterna. Önskar du göra en special catering på julmat med specifikt innehåll så kan du maila till catering@sturehof.com

Vi erbjuder tyvärr inget vegetariskt julbord. Önskar ni göra en större förfrågan om vegetariska alternativ så kontakta catering@sturehof.com  

Traditionellt sett äter man sill, julskinka, julköttbullar, prinskorv, Janssons frestelse och en hel del annat gott. I vår julkasse hittar du alla de viktigaste komponenterna för att lyckas med ett fulländat julbord!

Frågor om beställningar:

Du kan välja att få vår julmat hemlevererad eller hämta upp i vår butik på Stureplan under perioden 20–22/12.

Sista beställningsdag för att förboka din julmat är den 18/12. Missar du den har vi självklart fullproppat med julmat i alla våra butiker, men vill du inte missa dina favoriter rekommenderar vi att förbeställa.

Om du önskar ändra något i din order så ta kontakt med kundserive@sturehof.com 

Det går bra att avboka hemleverans innan 18e december, därefter kan vi tyvärr inte göra ändringar. Önskar du hjälp med att ändra i din beställning kontaktar du kundservice@sturehof.com

Du kan avboka din beställning fram till den 18/12. Skicka ett mail till kundservice@sturehof.com så hjälper vi dig.

Vid upphämtning i butik går det bra att ändra dag förutsatt att det finns lagerplats för din beställning till en annan dag.  

 
Vid hemleverans går det bra att ändra dag på din beställning fram till 18/12, därefter har budfirmorna svårt att hantera förändringar i körschemat. Kontakta oss så undersöker vi saken kundservice@sturehof.com.

Önskar du komplettera din order gör du en ny beställning med det som du vill lägga till och anger sedan ordernummer i kommentarsfältet när du lägger din beställning. Dina ordrar kommer då att slås ihop vid upphämtning/leverans. Du kan även komma in till vår butik, eller julmarknaden som vi slår upp utanför butiken den 15/12, för att kompletteringshandla. Vi erbjuder ett brett utbud av god julmat! 

Det går bra att betala med presentkort när du handlar vi våra fysiska butiker. Tyvärr fungerar inte presentkorten online just nu. 

Leveransfrågor:

Vi levererar julkassarna 20–22/12 2023. Vilken tid på dagen du vill få din leverans väljer du själv.

Om du inte är hemma när du beställt din mat kommer maten att levereras utanför dörren. Observera att vi inte ansvarar för maten när den lämnat budfirman. Se till att vara hemma dagen du förväntas få din leverans!  

Vid felleverans går det bra att ringa till 08-4405734, välj alternativ 4 för att komma i kontakt med e-handeln eller maila till kundservice@sturehofmatmarknad.com. Välj alternativ 1 eller 2 för att komma i kontakt med kundservice eller någon i butiken.

Under jul är det mycket trafik på vägarna. Våra budfirmor gör allt för att hinna fram till dig i tid. Har du frågor går det bra att kontakta budfirmorna direkt eller ringa oss så hjälper vi dig så gott vi kan. En del budfirmor skickar ut länk till dig som kund så du lätt kan se var den befinner sig.  

Har du valt Smart Delivery eller Gordon kan du spåra din beställning via deras tjänster som du fått information om via sms. Best Transport går inte att spåra live.