afterwork på sturehof

Afterwork i Stockholm city

En afterwork med vänner eller kollegor kan vara en härlig aktivitet för att koppla av i slutet av arbetsdagen. Om du letar efter ett trevligt afterwork-ställe i Stockholm är Sturehof definitivt en bra plats att börja, och avsluta, kvällen på.  

afterwork med vänner

Välkommen på afterwork på restaurang Sturehof mitt på Stureplan i Stockholm city. Inne i vår matsal finner du en inspirerande atmosfär där konstverk och materialval harmoniserar. På vår uteservering har du en bra chans att låta solen värma dig, om vädret är av det lite sämre slaget fäller vi ut våra markiser. Lite regn ska ju inte få förstöra en trevlig AW.

Ditt bästa afterwork-ställe

Vi erbjuder härlig stämning, god mat och svalkande drycker. Vår vinlista är lång och där finns det helt klart något för alla. Vi serverar även öl, bubbel och en mängd drinkar. Dry Martini? Det fixar vi. Old fashioned? Inga problem. Vi ser till att du och ditt sällskap får en riktigt trevlig AW.

aw på sturehof

Boka bord för afterwork

Vill du boka bord hos oss för en afterwork? Det behövs inte, det är bara att svänga förbi lite spontant. vi har öppet alla dagar, året om till kl 02.

Varmt välkommen på AW på Sturehof!