Hero banner Hero banner

Matbaren

Precis till höger om restaurangens huvudentré hittar du vår matbar och även matmarknaden Stureplan. I matbaren erbjuder vi goda smårätter i säsong.

Små och mellanstora rätter baserade  på råvaror i säsong

Välkommen att slå dig ner i vår trivsamma matbar! Här kan du avnjuta ett gott glas vin samtidigt som du ser våra kockar laga maten du beställer. Kom hit för en trevlig AW, lunch eller middag med några vänner och smaka på det godaste säsongen har att bjuda på.

I matbaren serverar vi mindre rätter som är baserade på de råvaror som är i säsong och som för stunden erbjuds i vår matmarknad. Av den anledningen byter vi ut menyn med hög frekvens, längre ned på denna sida kan du se en exempelmeny från matbaren. Matbaren har, precis som restaurangen, öppet varje dag. Köket stänger kl 23:00.

mat från sturehofs matbar
1/1

Onsdagar i matbaren

Välkommen till höstens mest upplyftande händelse varje onsdag. Varje vecka i matbaren och matmarknaden väljer vi noggrant ut en färsk säsongsråvara som du kan köpa till ett förmånligt pris i butiken. Våra kockar skapar dessutom en unik rätt med den utvalda råvaran som du kan avnjuta i vår Matbar. Upplev smaker som inspireras av säsongen, våra kockars kreativitet och alla goda delikatesser i matmarknaden. Kom och njut av god mat och dryck och handla något speciellt från matmarknaden varje onsdag!

Sitt inne eller ute – du väljer

Vår matbar har en imponerande takhöjd och mycket ljusinsläpp från de stora fönstren vid ingången, vilket gör det här till en mycket mysig och trevlig lokal att vistas i. Inomhus har vi plats för ca 16 gäster. Dessutom har vi en fin uteservering med plats för 30 gäster, här skiner solen från lunch till kväll under sommarmånaderna. Bättre plats för en AW hittar du inte!

Exempelrätter från matbaren

Ostron, leche de tigre, gurka, jalapeño

Pilgrimsmussla, bränd grädde, stenbitsrom

Vit sparris, bearnaise

Blåmusslor, nduja, vitt vin

Vildsvinskebab, yoghurt, espelettpeppar

1/1

Presentkort

Ni vet väl om att ni kan köpa presentkort hos oss? Det går alldeles utmärkt att betala med presentkortet oavsett om ni kommer till oss för en kopp kaffe eller för en helkväll.