Hero banner Hero banner

Matbaren

Precis till höger om restaurangens huvudentré hittar du vår matbar och även matmarknaden Stureplan. I matbaren erbjuder vi goda smårätter i säsong.

Smårätter på råvaror i säsong

Välkommen att slå dig ner i vår trivsamma matbar! Här kan du avnjuta ett gott glas vin samtidigt som du ser våra kockar laga maten du beställer. Kom hit för en trevlig AW, lunch eller middag med några vänner och smaka på det godaste säsongen har att bjuda på.

I matbaren serverar vi mindre rätter som är baserade på de råvaror som är i säsong och som för stunden erbjuds i vår matmarknad. Av den anledningen byter vi ut menyn med hög frekvens, längre ned på denna sida kan du se en exempelmeny från matbaren. Matbaren har, precis som restaurangen, öppet varje dag. Köket stänger kl 23:00.

mat från sturehofs matbar
1/1

Sitt inne eller ute – du väljer

Vår matbar har en imponerande takhöjd och mycket ljusinsläpp från de stora fönstren vid ingången, vilket gör det här till en mycket mysig och trevlig lokal att vistas i. Inomhus har vi plats för ca 16 gäster. Dessutom har vi en fin uteservering med plats för 30 gäster, här skiner solen från lunch till kväll under sommarmånaderna. Bättre plats för en AW hittar du inte!

Exempelrätter från matbaren

Ostron, leche de tigre, gurka, jalapeño

Pilgrimsmussla, bränd grädde, stenbitsrom

Vit sparris, bearnaise

Blåmusslor, nduja, vitt vin

Vildsvinskebab, yoghurt, espelettpeppar

1/1

Våra butiker

  • Matmarknaden på Stureplan

    Välkommen till vår nya matmarknad på Stureplan. Här har vi ett brett utbud av olika delikatesser och en trevlig matbar. Läs mer om hur du hittar hit och hur du kommer i kontakt med oss.

  • Matmarknaden vid Garnisonen

    Välkommen till vår matmarknad vid Garnisonen på Karlavägen 106. Här hittar du, förutom en massa godsaker, en hel del köksgeråd och annat användbart i köket. Läs mer om hur du hittar hit och hur du kommer i kontakt med oss.

  • Matmarknaden i Täby Centrum

    Välkommen till vår matmarknad i Täby Centrum. Sväng förbi och köp hem middagskassar, delikatesser och andra premiumprodukter. Läs mer om hur du hittar hit och hur du kommer i kontakt med oss.

Presentkort

Ni vet väl om att ni kan köpa presentkort hos oss? Det går alldeles utmärkt att betala med presentkortet oavsett om ni kommer till oss för en kopp kaffe eller för en helkväll.