Hero banner

Catering och event

Behöver du hjälp med att anordna ett event eller beställa catering? Vi kan erbjuda mat och dryck till ett event för flera hundra personer eller enklare catering för en mindre grupp. Allt anpassat efter just dina behov och önskemål.

Om du vill komma i kontakt med oss för att boka bord för ett stort sällskap i restaurangen, vänligen mejla till info@sturehof.com.

Catering

Behöver du beställa mat och dryck till en stor företagslunch, middag med vännerna, bröllop, eller någon annan trevlig tillställning? Vi erbjuder catering där du kan beställa buffé, mingelmat, frukost, lunch eller middag för minst 20 personer.

Vårt koncept och våra menyer speglar den matkultur vi har på restaurangen. När du bokar catering via oss kan du välja en av våra många färdiga cateringmenyer, vi kan såklart även erbjuda skräddarsydda lösningar om du har särskilda önskemål.

Midsommarfirande

Event

Ska du anordna en personalfest, konferens, jubileum, gala, kickoff? Eller kanske ett privat event såsom bröllop, födelsedagsfest eller högtidsfirande? Vi erbjuder flera unika och trevliga eventlokaler för just din tillställning där det självklart finns utrustning och teknik för olika typer av underhållning. Vi hjälper dig med alltifrån idé och koncept till genomförande och uppföljning av eventet Om du vill kan vi ta ansvar för hela eventproduktionen, vilket innebär att du enbart behöver förmedla dina önskemål och så löser vi resten. Allt skräddarsys naturligtvis efter dina behov.

Vi hjälper dig att planera och genomföra en lyckad tillställning

Att ta hjälp av oss för ett event eller catering är inte bara att beställa mat och dryck. Vi tar ansvar för helheten, från planering tillsammans med er till genomförandet av ert arrangemang. Vårt team är gedigna, kunniga och har en känsla för stil och kvalitet. Vi står för all logistik och personal. Det enda du behöver göra är att förmedla vad du har för behov, vi sköter resten.

Kontakta oss och berätta vad du har för typ av behov och vad ditt ändamål med tillställningen är så tar vi fram ett förslag inom 24 timmar. Vi ser fram emot att höra från dig!

afterwork på sturehof

Hör av dig med din förfrågan

Är du intresserad av att beställa catering från Sturehof och vill komma i kontakt med oss direkt? Mejla då till info@sturehof.com