Hero banner

Stora sällskap

På vår övervåning erbjuder vi fyra exklusiva privata rum med stora, vackra fönster som vetter ut mot pulserande Stureplan. Här kan du och ditt sällskap njuta av förstklassig mat och dryck i en unik atmosfär där kulinariska upplevelser möter konst och kultur.

 

Vill du boka någon av våra salonger? Kontakts oss då på info@sturehof.com.

Privata middagar på Sturehof

Du har möjlighet att reservera våra exklusiva salonger för middagar, luncher, fester, evenemang, kick-off eller en trevlig sammankomst med dina vänner. Våra dedikerade servitörer ser till att ni har det gott och trevligt under hela er vistelse hos oss.

Vi erbjuder olika sammansättningar av fasta menyer för större sällskap i våra salonger, och du är välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan för att ta del av våra menyalternativ.

Sturehofs Salonger för stora sällskap
Sturehofs Salonger för stora sällskap
Sturehofs Salonger för stora sällskap
1/1

Varierande rum för privata sammankomster

Våra privata salonger är uppkallade efter framstående svenska Nobelpristagare inom litteratur, såsom Selma Lagerlöf, Harry Martinsson, Tomas Tranströmer, Nelly Sachs och Eyvind Johnsson.

Salongerna har plats för sällskap från 8 till 100 personer och är smyckade med vackra bokhyllor som rymmer ett brett urval av böcker. Om du finner någon bok som fångar ditt intresse är du välkommen att köpa den direkt på plats – bara informera din servitör!

Kontakta oss med din bokningsförfrågan

Vill du veta mer om våra salonger och ta del av våra menyförslag? Kontakta oss på info@sturehof.com och berätta vad för typ sammankomst du vill anordna och hur många ni är i sällskapet – vi återkommer till dig så snart vi bara kan!