thumbnail mobile

Fira påsk på Sturehof

Hur brukar du fira påsk? Vi har alltid öppet över påsk och serverar klassiska rätter som platsar på ett traditionsenligt påskbord. Exempelvis olika sorters sill, lax och Skagenröra, vårens primörer och lamm. Ta med dig familj och vänner till Sturehof för ett trevligt påskfirande med klassisk påskmat.

Påskmeny på restaurang Sturehof

Vit sparris med hollandaise

Påskmeny på restaurang Sturehof

Tartelett med rabarber

påskmat på sturehof

Assietter

1/1

Påskmeny på Sturehof

Under påsk serverar vi alltid en noggrant komponerad trerättersmeny med flera goda råvaror som hör våren och påsken till. Sparris, lamm, rabarber och är några få exempel på vad du kan hitta på vår påskmeny. Vi brukar även erbjuda några speciellt framtagna assietter som även de går i påskens tecken. Du kan redan nu boka bord på Sturehof till påskhelgen år 2025!

Ät påskmiddag på restaurang Sturehof i Stockholm

På Sturehof ser vi påskfirandet som det absolut trevligaste sättet att välkomna våren på. Sill, potatis, lamm, en iskall öl och kanske en nubbe eller två skvallrar om den sköna sommaren som är i antågande.

Under påsk serverar vi en påskassiett, med olika delikatesser som man ofta hittar på ett traditionsenligt påskbord. Exempelvis sill, lax, Skagenröra och annat gott. Till huvudrätt kan du förvänta dig en välsmakande servering med lamm.

påskmiddag

Boka bord till påskfirandet 2025

Vill du fira påsk på en tidlös restaurang i Stockholm med som serverar klassiska rätter gjorda på svenska råvaror? Varmt välkommen till Sturehof!