thumbnail mobile

Fira påsk på Sturehof

Hur firar du påsk i år? Vi har alltid öppet över påsk och serverar klassiska rätter som platsar på ett traditionsenligt påskbord. Ta med dig vänner och familj och fira påsken 2023 med en förträfflig påsklunch eller middag på Sturehof.

påskmat på sturehof

Påskassiett

Förrätt med vit sparris

Varmrätt med lamm

1/1

Ät påskmiddag på restaurang Sturehof i Stockholm

På Sturehof ser vi påskfirandet som det absolut trevligaste sättet att välkomna våren på. Sill, potatis, lamm, en iskall öl och kanske en nubbe eller två skvallrar om den sköna sommaren som är i antågande.

Under påsk serverar vi en så kallad påskassiett med olika delikatesser som man ofta hittar på ett traditionsenligt påskbord. Du hittar även en god förrätt med vit sparris samt en varmrätt där lammet spelar huvudrollen på vår meny.

påskmiddag

Handla maten till påskbordet från Sturehof Matmarknad

Firar du på utanför stan eller i hemmets lugn i år? Då kan du få påskmaten från Sturehof hemlevererad med några enkla klick! Vi har allt du behöver för att få ihop den perfekt påskbuffén för hela familjen oh släkten. Handla våra färdiga påskkassar eller plocka ihop dina egna favoriter till påskbordet.

Boka bord till påsk

Vill du fira påsk på en tidlös restaurang i Stockholm med som serverar klassiska rätter gjorda på svenska råvaror? Varmt välkommen att boka online via knappen nedan, mejla info@sturehof.com eller ring till 08-440 57 30. Vi ses i påsk!

påskmiddag