alla hjärtans dag
thumbnail mobile

Fira alla hjärtans dag på restaurang Sturehof

Letar du efter en restaurang att boka bord på för alla hjärtans dag middag? Varmt välkommen till Sturehof. Den perfekta restaurangen att fira alla hjärtans dag på, med din partner eller med vännerna.

alla hjärtans dag på sturehof

Middag för alla typer av sällskap

Sturehof är en tidlös restaurang i hjärtat av Stockholm. Hit kommer du som vill avnjuta en högklassig kulinarisk upplevelse i en avslappnad, pulserande och varm miljö. Vår personal är några av Stockholms mest hängivna och erfarna. Så du är alltid i goda händer hos oss!

Vi välkomnar alla typer av sällskap att fira alla hjärtans dag hos oss. Du kan lika väl komma hit med kompisgänget som med din partner. Vi ser fram emot att vara med och göra din kväll minnesvärd!

alla hjärtans dag på sturehof
alla hjärtans dag på sturehof

Vår alla hjärtans dag meny 2023

Vi har självklart tagit fram en särskild trerättersmeny för alla hjärtans dag, men du kan även beställa något från vår vanliga à la carte-meny!

Förrätt
Smörstekt toast, stenbitsrom, rödlök och syrad grädde 

Varmrätt
Ångad hälleflundra, räkor, pepparrot, pocherat ägg och hollandaise på brynt smör

Dessert
Blodapelsinsorbet, vispad cheesecake och pistage

795 kr per person.

alla hjärtans dag meny
alla hjärtans dag meny
alla hjärtans dag meny

Boka bord till den 14/2

Vill du boka bord på Sturehof till dem 14/2? Varmt välkommen att boka online via knappen nedan, mejla till info@sturehof.com eller ring till 08-440 57 30. Vi ses den 14/2!

Handla hem mat för en romantisk middag

Blir det att fira alla hjärtans dag i hemmets lugn i år? Det är ju väldigt trevligt det också. Som tur är har vi plockat ihop en kasse med en god trerättersmeny för två och annat gott som passar perfekt för en romantisk middag hemma. Förbeställ redan nu och få hemleverans eller hämta upp i någon av våra butiker lagom till tisdag den 14/2.