Boka bord

Sturehofs atmosfär är livligt familjär och vi har ofta fulla hus. Här kan du boka bord i vår restaurang för upp till 8 personer och uppleva det bästa av Stockholm.

  • Sturehofs meny

    Dagens meny

    Vår meny grundar sig i både fransk och svensk matkultur – med fokus på fisk och skaldjur. Den uppdateras dagligen och blandar klassiker med nykomponerade rätter som innehåller dagsfärska råvaror från våra egna odlingar och fisk från vår fiskebåt.

  • Handla online

    I vår webbutik Sturehof Matmarknad kan du uppleva vår mat var du vill. Här kan du beställa Stockholms bästa middagskassar, färsk fisk och skaldjur, kött, såser och delikatesser för såväl avhämtning som hemleverans.

Julmat från Sturehof Matmarknad

Njut av en godare jul

I vår julkasse får du hem ett komplett julbord som är förberett av kockarna på Sturehof och redo att serveras på bara 15 minuter. Förbeställ din julkasse idag och ge dig själv en avslappnad och god julhelg!  

Kommande event du inte vill missa

Välkommen till matbaren

Precis till höger om restaurangen hittar du vår matbar där vi serverar goda små- och mellanrätter i säsong. Kom hit för en trevlig AW, lunch eller middag med några vänner och smaka på det godaste säsongen har att bjuda på.

Presentkort

Vi tycker att det finaste man kan ge bort är en upplevelse. Så oavsett om du vill ge din bästa vän en festkväll eller en minnesvärd företagspresent är ett presentkort hos oss ett oslagbart alternativ.

Stora sällskap

Att äta god mat i stora sällskap hör det goda livet till. Vill du samla familj och vänner eller ordna en företagsmiddag att minnas är Sturehof platsen för dig. Mejla till info@sturehof.com för att boka bord för sällskap på 9 personer eller fler.

Mer än en restaurang

Sturehof är en modern samlingsplats i centrala Stockholm, mitt på Stureplan, som öppnades 1887. Ett brasserie med svenska influenser, egenproducerade råvaror och en levande kulturscen som har öppet från förmiddag till sen natt, 365 dagar om året.