Varukorg

Du har inga produkter i varukorgen.

Obaren: Casey Lowry LIVE 21/10

Casey Lowry är motgiftet mot alla tråkiga och allvarsamma gitarrmän, som hyllas för sin odlade mystik. Istället för introverta toner bjuder han på välbehövliga indieinjektioner – ofta med en dansant botten. Oavsett om det handlar om kärlekens lidande eller härliga hyllningar till vardagligt upptäckande klär den 22-årige britten Casey sina låtar i en inbjudande direkthet. Som om Paul Simon hade vuxit upp med Ed Sheerans katalog vilar det en klassisk tradition bakom det moderna anslaget.Debutsingeln ”Trampoline” fick omedelbar uppbackning av brittiska Radio 1 då den släpptes 2017 och snart hade den hamnat i toppskiktet av Spotifys Viral Chart. Inte illa med tanke på att det var den allra första låt som Casey någonsin skrev – han var faktiskt bara 14 år då han snickrade ihop hookiga ”Trampoline”.Efter en imponerande singelsvit, konserter med bland andra Jack & Jack samt LANY och uppmärksammade solospelningar är förväntningarna på Casey Lowry skyhöga. På den ständigt bubblande brittiska musikscenen är han ett av de just nu mest omtalade namnen.