Varukorg

Du har inga produkter i varukorgen.

Obaren: Sara Kays LIVE 16/11

Sara Kays skriver de låtar hon behöver höra. Med känslan av att hennes dagbok har förvandlats till musik levererar den Nashville-baserade sångerskan och låtskrivaren uppfriskande ärlig alternativ pop med sin relatable storytelling.Sara startade sin karriär när hon fick sin första gitarr vid12 års ålder och började sjunga i de lokala restaurangerna i hemstaden – där hon sjöng alla möjliga covers av klassiker som ”Champagne Supernova” av Oasis och Elvis ”I Can’t Help Falling In Love With You”.Sara Kays debutsingel ”Remember That Night?”, fick ett enormt genomslag då hon spelade en akustisk version av den på Tiktok redan innan den släpptes. På mindre än en vecka hade videon redan 3 miljoner visningar och 720 000 gilla-markeringar. Det var efter den positiva reaktionen som hon insåg att hon skulle göra klart låten för att sedan släppa den officiellt. Låten blev en viral sensation med över 2 miljoner visningar på Youtube och över 100 miljoner streams på Spotify.Med mer ny musik på väg har Rolling Stones utnämnt Kays till ”Breakthrough 25” -listan och har fått enorm medieuppmärksamhet från stora plattformar som MTV, SPIN, FLOOD och POPULAR.Den 16 november spelar Sara Kays på Obaren i Stockholm
Fri entré